Reacties

We willen je nog bedanken voor de mooie momenten die we hebben beleefd in openweide. Maud had zo'n schrik van honden en na een klein uurtje was ze onafscheidelijk van EQ. We zijn vergeten of hij een jongen of een meisje is maar zijn foto staat prominent op haar nachtkastje en zo krijgt EQ iedere avond een virtueel zoentje. Ook Mops Misou Rambo Roefel en Prins hebben een plaatsje in haar hart gekregen.
De broer en zus hebben uitgebreid verslag gehad van de toffe dag met mama en zoals je hoort komen we dus zeker eens terug.
Een echte aanrader.
Jouw mooi plekje in de natuur waar ieder kind welkom is en op zijn manier de kans krijgt gewoon te genieten en aanvaard te worden zoals ze zijn.
We zeggen het voort,
genegen,
Stephanie en Maud

2 reacties van onze oudste meisjes:
Het was eerst een beetje eng met de hond en het paard, maar daarna niet meer. Ik had eerst schrik van honden maar EQ was een super lieve hond en zo heb ik mijn angst overwonnen. Het was zeer leuk ik kom zeker terug.
Ik vond het super leuk om met EQ te knuffelen en te spelen, ook heb ik mijn angst voor paarden overwonnen: eerst durfde ik niet op het paard te gaan zitten of er naast te staan maar Kristien heeft mij toen moed ingesproken waardoor ik het geprobeerd heb.
De dag was superleuk en nu mijn angst weg is wil ik het opnieuw doen.
xxx

In het algemeen waren onze meisjes héél gelukkig met de activiteiten. Het paardrijden, de konijntjes, de superlieve hond, ze hebben er nog veel over gepraat en reageren ook vandaag nog enthousiast. Een heel geslaagde activiteit dus hartelijk bedankt voor de ontvangst, begeleiding en uitleg.
mfc combo de dam

Sofie heeft genoten van de namiddag bij jullie: het braambessen plukken heeft precies indruk gemaakt ook al eet ze er zelf niet van. Ze wil ook met ons eens naar het bos komen om te wandelen. Ze zou ons graag jouw lievelingsplekje in het bos willen laten zien. Ook nog eens bedankt voor de overheerlijke zoete braambessen.
groetjes en tot volgende keer.
familie jonckers

Se dieren verzorgen bij openweide vind ik leuk, hen eten en drinken geven, EQ borstelen. Kristien en ik hebben samen EQ eens gewassen, we zijn er zelf nat van geworden. Ik ga heel graag lopen met EQ in het bos. Bijzonder leuk vind ik het om vlechtjes in de manen van Moira te maken.
Eigenlijk vind ik alles leuk bij openweide.
Femke, 11 jaar